Vragen? Neem gerust contact op!

Klantenservice geopend van 09:00 - 17:00

+31 (0)70 820 98 19
  • Winkelwagen

Over Boudo

Wij zijn Boudo, wij leveren veiligheid en comfort op de werkvloer, bij het klussen en je outdoor activiteiten

Boudo is actief binnen het geweldig mooie spectrum van Persoonlijke Beschermingsmiddelen (PBM's) zoals beveiligde en onbeveiligde werkschoenen, antislipschoenen, oog- en gelaatsbescherming (zoals veiligheidsbrillen), gehoorbescherming, hoofdbescherming, handbescherming (handschoenen) en veiligheidskleding (zoals High Visibility en multinorm kleding).

Naast PBM's doen we veel in generieke werkkleding (niet per se als PBM gecertificeerd) en andere slimme producten die geen PBM's zijn, maar werken, klussen of actief bezig zijn wel veiliger en comfortabeler maken.


Veilig werken moet ook comfortabel zijn

Aan veiligheid koppelt Boudo automatisch het begrip 'comfort'. Niet meer na hoeven denken over je veiligheid tijdens je werk of het klussen levert al een zekere mate van comfort op. Maar wanneer de middelen die je gebruikt om veilig te blijven ook nog eens lekker zitten en prettig om mee te werken zijn, worden ze écht veilig. Anders ben je snel genegen ze aan de kant te leggen omdat ze je irriteren.

De combinatie van veiligheid & comfort zorgt voor relaxed werkplezier en minder stress.


Het oog wil ook wat: veiligheid & comfort in je eigen stijl.

Ben je meer van de klassieke werkschoenen en -kleding? High-tech, functioneel, comfortabel en loeisterk maar geen tierelantijnen? Hebben we!

Wil je jezelf en/of je bedrijf wat moderner of zelfs über cool presenteren? We hebben een tof assortiment van trendbewuste producten.


Naast producten leveren we ook diensten

Kleding en schoeisel laten voorzien van bedrijfsprofilering en/of persoonlijke identificatie? Verzorgen we voor je.


Service en advies: een beetje neurotisch

We zijn nogal neurotisch als het gaat om service en advies. We gaan tot het gaatje om jou te voorzien van de best werkbare oplossingen op het gebied van veiligheid en comfort.

We weten best wel veel. Daardoor bieden we goed advies. Maar we weten nooit genoeg! Gelukkig hebben we geweldige leveranciers en een netwerk van deskundige experts die ons ter dienste staan wanneer we je vraag niet direct kunnen beantwoorden.


Wil je meer over ons weten?

Leuk! Laten we kennismaken. Het telefoonnummer is +31 (0)70 820 98 19. Een e-mail sturen kan natuurlijk ook.