Vragen? Neem gerust contact op!

Klantenservice geopend van 09:00 - 17:00

+31 (0)70 820 98 19
  • Winkelwagen

Kledingbedrukking

Bedrijfsprofilering

Werkkleding met logo, slogan en/of andere uitstraling is een uitstekende manier om je bedrijf of organisatie te presenteren en je medewerkers/collega's stijlvolle ambassadeurs van je onderneming te laten zijn.

We werken samen met gerenommeerde experts en daar waar gewenst ook met creatieve ontwerpers.


Volgens de spelregels van de belastingdienst

Koop je bij ons werkkleding voor zakelijk gebruik en wil je daar bedrijfsprofilering op hebben? Dan is dat fiscaal aftrekbaar mits je minimaal aan één van de volgende twee spelregels voldoet:

  1. De kleding is (zo goed als volledig) alleen maar geschikt om te gebruiken tijdens je werk. Bijvoorbeeld een overall, reflecterende kleding of een laboratoriumjas.
  2. De kleding is voorzien van één of meerdere beeld- en/of naamkenmerken van je bedrijf of organisatie. Per kledingstuk moet dit minimaal 70 vierkante centimeter zijn (met uitzondering van kleding voor de security-branche).

Uiteraard adviseren en helpen we je met de bijzonderheden op dit gebied.


Ook voor kleding die niet in onze webshop staat

Op zoek naar een specifiek type product dat niet in onze webshop staat? Of een kleur(combinatie) die je mist? Regelen we! Ook hier geldt dat we expertises bundelen op het gebied van kwaliteitskleding, uitgekiende druktechnieken en creatief ontwerp.


Technieken

Zeefdruk, flexprint, transfers, borduren, emblemen, barcode ID-labels, weven... Na inventarisatie van wensen, werkomstandigheden, reinigingsfrequenties en mogelijke veiligheidsvoorschriften komen we samen met jou tot de beste bedrijfsprofilering.


Meer weten?

Leuk! Laten we kennismaken. Het telefoonnummer is +31 (0)70 820 98 19. Een e-mail sturen kan natuurlijk ook.