This is a demo store. No orders will be fulfilled.

Vragen? Neem gerust contact op!

Klantenservice geopend van 09:00 - 17:00

+31 (0)70 820 98 19
  • Winkelwagen

Giasco - high-tech werkschoenen

Made in Italy

Logo GiascoGiasco ontwerpt en produceert sinds 1971 veiligheidsschoenen met 100% aandacht voor techniek en kwaliteit.

De fabriek van Giasco is gesitueerd in de Chiampo streek. "Chiampo Valley" is voor schoeisel wat Silicon Valley voor de technologiesector is en vertegenwoordigt een van 's werelds belangrijkste centra voor het ontwerp en de productie van schoeisel dankzij de juiste mix van ontelbare jaren ervaring in leerbewerking, technische know-how, ondernemerschap en toekomstvisie.

Door deze roots werkt Giasco met de beste materialen op het gebied van duurzaamheid, elegantie, zachtheid, waterbestendigheid en ademend vermogen en maakt men gebruik van gespecialiseerde technische instituten die hooggekwalificeerde en competente medewerkers bieden.

Collecties

Giasco kent verschillende collecties, elk met z'n eigen specifieke onderscheidende kwaliteiten.

Giasco Stabile CollectieGiasco Stabile Collectie - maximale stabiliteit

De Giasco Stabile Collectie is het comfortabele alternatief voor de klassieke 'zware' veiligheidsschoen zoals die met name in de bouw wordt gebruikt.

De Stabile zool presteert uitstekend door specifieke deuvels en heeft afmetingen en vormen om maximale stabiliteit te bieden op ongelijke ondergronden. Het zoolontwerp is voorzien van zelfreinigende drainagekanalen en is van een zachte samenstelling voor een briljante schokdemping. In de Giasco Stabile Collectie is enorm veel know-how gebruikt. Dat heeft geleid tot een high tech bovenwerk en lichtgewicht materiaalgebruik.  


Giasco Kube CollectieGiasco Kube Collectie - extreem antislip

Om het grote aantal ongevallen door uitglijden te verminderen heeft Giasco met 'Kube' een uitstekende lijn van veiligheidsschoenen met extreem goede antislipkwaliteiten ontwikkeld. De Kube Collectie voldoet tevens aan de UNI 11583:2015 normering (werken op hellende daken).

De basis van de Kube collectie wordt gevormd door de Kube-zool, die bestaat uit een speciale materiaalsamenstelling in combinatie met kubieke pluggen en een omgekeerd profiel.


Giasco City CollectieGiasco City Collectie - geweldige schokdemping

De Giasco City Collectie is perfect voor mensen die op zoek zijn naar veiligheidsschoenen voor gebruik in verschillende situaties (inclusief vrije tijd).

De hielzone van de City zool is voorzien van een inzetstuk met G-GEL. Deze technologie draagt bij aan een geweldige schokdemping én geeft energie terug aan je voeten tijdens het lopen. Mensen die tijdens de werkdag veel staan en lopen hebben een groot profijt van de City Collectie.