Betaalmogelijkheden

Geen extra betaalkosten

Je kunt bij ons op zes verschillende manieren betalen. Betalen is natuurlijk niet het leukste onderdeel van je bestelling, maar het goede nieuws is dat wij nooit betaalkosten in rekening brengen.

Betaalwijze Nederland België Betaalkosten
iDEAL ja nee gratis
Klarna (achteraf betalen) ja nee gratis
Bancontact/Mister Cash nee ja gratis
PayPal ja ja gratis
Mastercard ja ja gratis
Visa ja ja gratis

iDEAL

Betalen met iDEAL is betalen met internetbankieren bij een van de deelnemende banken. In een paar stappen is de betaling gedaan.

Meer informatie over iDEAL


Klarna

In samenwerking met Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Zweden, bieden we je de mogelijkheid om achteraf en/of gespreid te betalen. Let wel: je betaalt aan Klarna.

Je vindt meer informatie in de gebruikersvoorwaarden van Klarna.

Algemene informatie over Klarna tref je hier. Je persoonsgegevens worden door Klarna in overeenstemming met de geldende wet bescherming persoonsgegevens en zoals beschreven in Klarna’s privacy statement verwerkt.

Hoe het werkt:
1. Tijdens het afrekenen, selecteer je 'Klarna' als betaalmethode.
2. Vul de benodigde gegevens in en voltooi vervolgens je bestelling.
3. Je ontvangt een e-mail van Klarna met een factuur en betaalinstructies. Je hebt 14 dagen de tijd om de betaling af te ronden.


Bancontact / Mister Cash

Specifiek voor onze gewaardeerde Belgische relaties is het mogelijk om met Bancontact/Mister Cash te betalen: ontwikkeld door de gezamenlijke Belgische banken en de meest geaccepteerde online betaalmethode in België (vergelijkbaar met het Nederlandse iDEAL).

Meer informatie over Bancontact / Mister Cash


PayPal

PayPal is een gratis betaalsysteem waarmee kopers over de hele wereld op een veilige manier aankopen kunnen doen op het internet. Als je een betaling doet dan zorgt PayPal dat dit op de rekening van de leverancier komt. Krijg je geld terug dan gaat dit via dezelfde weg.

PayPal zorgt voor zekerheid tussen aanbieders en kopers. Voor de koper is er de zekerheid dat er geleverd wordt en zo niet dat je geen geld kwijtraakt. In eerste instantie maak je een account aan bij PayPal. Daarmee open je een PayPal-rekening. Aan deze rekening koppel je een bankrekening of een creditcard. Soms moeten deze bevestigd worden. Vanaf dat moment kun je beginnen met het gebruik van PayPal.

Met PayPal aankoopbescherming zijn al je online aankopen voor het volledig bedrag beschermd. Dat is zeker geen loze kreet! PayPal bestaat bij de gratie van het vertrouwen van de klant dat datgene wat betaald is daadwerkelijk ook verstuurd wordt. De drie garanties die PayPal biedt bij het kopen van producten zijn:

  1. Vergoeding voor producten die niet aankomen.
  2. Vergoeding voor een verkeerd product.
  3. Vergoeding voor kosten die je nooit hebt gemaakt.

PayPal oefent zeer zware druk uit op de leverende internetwinkels en websites om geschillen in orde te maken. PayPal schrapt slechte leveranciers meteen als ze niet voldoen aan de voorwaarden die worden gesteld. Gaat het toch mis; PayPal zal je altijd schadeloos stellen.


Creditcard (MasterCard en Visa)

Creditcards van MasterCard en Visa zijn welkom bij Boudo. Je kunt je creditcardgegevens veilig invoeren via onze beveiligde SSL procedure. Samen met jouw creditcardorganisatie zorgen wij voor correcte afhandeling. Vanaf het moment van bestellen vindt er een reservering plaats op je creditcard. Je creditcard wordt vervolgens belast op het moment dat je bestelling is verzonden.

SSL wordt gebruikt voor de beveiliging van je internetverbinding zoals online aankopen, financiële transacties of het versturen van persoonsgegevens. Hierdoor blijft alle informatie vertrouwelijk en ontoegankelijk door derden.

Het is bij Boudo niet mogelijk om te betalen met American Express of buitenlandse credit cards.


Vragen?

We helpen je graag! Mail of bel ons: +31 (0)70-820 98 19 (maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur).