This is a demo store. No orders will be fulfilled.

Vragen? Neem gerust contact op!

Klantenservice geopend van 09:00 - 17:00

+31 (0)70 820 98 19
  • Winkelwagen

Algemene Voorwaarden

Voor consumenten

De onderstaande algemene voorwaarden zijn voor consumenten.

Bestel je namens een bedrijf of organisatie? Dan zijn aparte zakelijke algemene voorwaarden van toepassing.


1. Onze identiteit

Onze naam Boudo B.V.
Bezoek en post

Tauber 106

2491DA  DEN HAAG

Nederland

Bellen

Vanuit Nederland: 070 820 98 19

Vanuit België: +31 70 820 98 19

E-mailen info@boudo.nl
Bereikbaarheid Maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur, we zijn gesloten op officiële Nederlandse feestdagen.
KvK-nummer 69079250
BTW-identificatienummer NL8577721859B01

2. Toepasselijkheid

Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing wanneer je iets bij ons koopt of dat in het verleden gedaan hebt.

Voor het geval dat specifieke product- of dienstenvoorwaarden van toepassing zijn, gelden de algemene voorwaarden ook.


3. Aanbod

We vertellen je wat je bij ons kunt kopen, hoe je bij ons kunt kopen en onder welke voorwaarden, wat het kost, hoe je kunt retourneren en indien van toepassing hoe je kunt ruilen. Elk aanbod bevat zodanige informatie dat het duidelijk is wat je koopt en wat je rechten en verplichtingen zijn wanneer je tot aankoop overgaat.

Alle productinformatie is onder voorbehoud van typefouten en/of door ons per ongeluk foutief ingevoerde prijzen.


4. Overeenkomst

Wanneer je iets besteld hebt, ontvang je daarvan een bevestiging per e-mail. Vervolgens houden we je op de hoogte van de status van levering.

Bij je bestelling ontvang je alle benodigde informatie. Het grootste deel van deze informatie tref je ook aan op onze website en in je Boudo-Account (als je deze hebt aangemaakt).


5. Herroepingsrecht

Is het toch niet wat je ervan verwacht had? Enorm jammer natuurlijk! In dat geval kun je het product binnen 30 dagen na levering terugsturen en kiezen voor een ander product of je ontvangt je betaling terug. Een opgaaf van reden is niet verplicht, maar wel gewenst... het helpt ons om ons assortiment beter af te stemmen op de wensen van onze klanten.

Aan het retourneren van producten zijn wel een paar spelregels verbonden. Zo wordt er van je verwacht dat je zorgvuldig omgaat met het product en de verpakking zodat wij het nog aan een ander kunnen verkopen. Wanneer je gebruik maakt van je herroepingsrecht ben je eraan gehouden het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons te retourneren.

Wanneer je gebruik maakt van je herroepingsrecht brengen wij geen kosten in rekening. Wanneer je je geld terug wilt hebben, dan verzorgen we dat over het algemeen binnen drie werkdagen. Wanneer je wilt ruilen sturen we het gewenste vervangende artikel naar je toe zodra we je retourzending hebben ontvangen.


6. Prijzen

Bij Boudo zie je altijd de prijzen inclusief en en exclusief BTW vermeld staan.

Bijna alle producten sturen we gratis naar je toe en kun je gratis terugsturen, dit is op basis van standaard verzending. Wanneer je aanvullende verzendwensen hebt kunnen de meerkosten daarvan in rekening worden gebracht.

Er zijn enkele uitzonderingen. Wanneer je totale bestelling lager is dan € 35,00 (inclusief BTW) brengen we verzendkosten in rekening. Daarnaast verkopen we een aantal grote en/of zware artikelen die niet als pakket verstuurd kunnen worden. We versturen deze producten op pallet en daar zijn kosten aan verbonden, hoewel je er ook voor kunt kiezen om het zelf op te komen halen.


7. Garantie

Boudo staat er voor in dat de producten en/of diensten voldoen aan de overeenkomst, de in het aanbod vermelde specificaties, aan de redelijke eisen van deugdelijkheid en/of bruikbaarheid en de op de datum van de totstandkoming van de overeenkomst bestaande wettelijke bepalingen en/of overheidsvoorschriften.

Een door Boudo, fabrikant of importeur verstrekte garantie doet niets af aan de wettelijke rechten en vorderingen die je als consument op grond van de overeenkomst tegenover ons kan doen gelden.


8. Uitvoer

Wij nemen de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht bij het in ontvangst nemen en uitvoeren van je bestelling. 

Onze magazijntoppers werken van maandag tot en met vrijdag en relaxen in het weekeinde en op nationale feestagen om je fit en met veel plezier van dienst te zijn. Als je besteld hebt vóór 16:30 uur ontvang je je bestelling in principe de eerstvolgende werkdag, tenzij we samen iets anders hebben afgesproken. Duurt het onverhoopt toch langer dan voorzien? Dan laten we je dit zo snel mogelijk weten. Nooit leuk, maar je weet wel waar je aan toe bent.

Wettelijk zijn we verplicht om bestellingen uiterlijk binnen 30 dagen bij je af te leveren (we proberen natuurlijk altijd om het binnen één dag te doen), tenzij we samen iets anders hebben afgesproken. Kunnen we het toch niet leveren? Dan krijg je je geld terug of bespreken we met je of er een goed alternatief product te bedenken is.

Het risico van beschadiging of vermissing van bestellingen berust bij Boudo tot het moment van bezorging. Gaat het mis op dit gebied dan gaan wij er alles aan doen om het zo snel mogelijk op te lossen.


9. Betaling

Zodra we je betaling hebben geregistreerd verzenden wij je bestelling.


10. Klachten en geschillen

Van klachten slapen we slecht en we doen er dan ook alles aan om ze te voorkomen. Maar mocht het toch voorkomen, dan zijn we er voor je. Het uitgangspunt is dat we het direct voor en samen met jou oplossen.

We verzoeken je vriendelijk om je klacht helder te beschrijven, dan kunnen we je zo goed en snel mogelijk helpen. In de meeste gevallen kunnen we het dezelfde dag nog oplossen. Soms hebben we een paar dagen nodig, bijvoorbeeld om het probleem met onze leverancier te bespreken. In zo'n geval laten we je weten hoe lang het duurt.

Het liefst komen we er samen met jou uit, maar als dat écht niet lukt dan kun je besluiten je klacht voor te leggen aan een geschillencommissie.

Op overeenkomsten waarop deze algemene voorwaarden betrekking hebben, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.